Maison van den Boer vier 115 jarig bestaan

Maison van den Boer viert 115e verjaardag

Gouden ballonnen en champagne in Veghel, waar het team van Maison van den Boer een feestjaar heeft afgetrapt. De cateraar viert vanaf september haar 115-jarige bestaan.

“Dit jubileum had niet op een mooier moment kunnen komen”, vertelt directeur Jeroen Enzerink. “Precies nu de wereld weer opengaat, hebben wij samen iets moois te vieren.”

Herstart van activiteiten

Sinds de zomer ziet Maison van den Boer een herstart van de activiteiten, met events als EuroHockey Championships, UEFA EURO 2020, CHIO Rotterdam en TeamNL Olympic Festival.

Enzerink: “We merken dat onze opdrachtgevers er echt weer aan toe zijn om elkaar fysiek te ontmoeten. Dat hebben we laten terugkomen in ons jubileumlogo. De eerste cijfers vormen twee openslaande deuren, als symbool voor een wereld die weer opengaat.”

Nieuw perspectief

Met het jubileum sluit de Veghelse cateraar een moeilijke periode af. CFO Jacques Laumans: “De afgelopen tijd hebben we een financiële en organisatorische herstructurering afgerond. Inmiddels trekt de markt weer voorzichtig aan en zien we weer perspectief. Afgelopen maanden hebben we veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Het is fijn om ook vertrouwde gezichten te zien terugkeren.”

 

PS: Alle medewerkers op de foto zijn getest, gevaccineerd of recent hersteld.