Marc van den Broek nieuwe algemeen directeur Landgoed Huize Bergen

Marc van den Broek is per 1 oktober aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van Joannes Hospitality. Hij volgt daarmee Klaas van Leengoed op. Joannes Hospitality exploiteert twee hotels in Noord-Brabant namelijk Landgoed Huize Bergen in Vught en Eigentijdserf – voorheen De Spreeuwelse Heide – in Westelbeers.
 Marc van den Broek heeft een ruime ervaring binnen de hotel-, congres- en evenementenwereld. Van den Broek is afkomstig van Sandton Hotels, waar hij onder andere de rol van general manager heeft bekleedt van Sandton Eindhoven Centre en Sandton Château De Raay. Daarvoor heeft hij bij internationale hotelketens zoals The Ritz-Carlton en Hilton ervaring op gedaan.

Van rustig opstarten was voor van den Broek geen sprake. “Bij beide hotels staan er mooie en uitdagende projecten op de planning. Bij Eigentijdserf,  voorheen De Spreeuwelse Heide, zitten we midden in een restyling. Nieuwe samenwerkingsverbanden moeten worden vormgegeven en alle vergaderzalen, 70 hotelkamers en F&B gebieden worden in fases heringericht.”

Landgoed Huize Bergen geeft dit najaar nog haar feestlocatie het Koetshuis een geheel vernieuwde uitstraling. Vanaf januari staat het jaar voor dit hotel geheel in het teken van het 100-jarige bestaan van de monumentale Villa. “Samen met het Jheronimus Boschjaar moet 2016 een jaar vol evenementen en traktaties worden op ons landgoed”, aldus Van den Broek.