Mark de Greeff naar Eindhoven365 | Conference Matters

Mark de Greeff naar Eindhoven365

Evoluon en Groenendael moeten het binnenkort zonder Mark de Greeff doen. Hij verlaat per 1 mei 2012 de Philips-organisatie om een positie te gaan bekleden bij Eindhoven365, de nieuwe citymarketing organisatie van Eindhoven.Mark de Greeff was sinds 2003 werkzaam voor de congres- en evenementenlocaties Evoluon Eindhoven en Groenendael Philips Management Training Center. Hij startte als manager operations en vervulde de laatste jaren de rol van commercieel directeur.

De Greeff: "Na ruim acht prachtige jaren voor de Evoluon en Groenendael organisatie te hebben gewerkt, is nu het moment aangebroken voor een nieuwe fase in mijn carrière. Ik kijk met veel plezier terug op een enorm dynamische periode, waarin we met het team de organisatie goed voor de toekomst hebben neergezet. Uiteraard wens ik mijn collega’s het allerbeste toe!"

Algemeen directeur Hans den Dekker: "Mark heeft de afgelopen jaren een geëigende bijdrage aan de  organisatie geleverd, waar wij hem erkentelijk voor zijn. Wij wensen Mark dan ook alle succes toe in zijn nieuwe rol bij Eindhoven365."

Congres- en evenementenlocatie Evoluon Eindhoven en conferentielocatie Groenendael Philips Management Training Center in Hilvarenbeek zijn eigendom van Philips Electronics Netherlands.