Marriott Den Haag mixt business with pleasure

De uitspraak ‘never mix business with pleasure’ is gedateerd, stelt Marriott. De hotelketen trekt deze conclusie uit eigen, internationaal onderzoek, waaruit blijkt dat zakenreiziger steeds vaker zaken met plezier mengen. The Hague Marriott, sinds januari van dit jaar neergestreken in Den Haag, speelt hier uitgebreid op in.
 Na een verbouwing van zes maanden moet dit de plek worden waar dynamiek, rust en meest geavanceerde faciliteiten samenkomen. Een high end hotel waar de zakelijke reizigers, de lokale community en ook families probleemloos genieten.
 

Meetingzalen

The Hague Marriott heeft 21 meetingzalen. Alle ruimtes hebben de naam gekregen van een kunstenaar, waarvan ergens in Den Haag een schilderij hangt. Denk hierbij aan onder andere Vermeer en Mondriaan. Er is tevens een congreszaal met een capaciteit van 325 personen in theateropstelling en een event Garden Terrace van 600 m2.
Met 306 kamers, inclusief suites en een Presidential Suite, is het Marriott het grootste hotel van Den Haag. Er is veel aandacht gegeven aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Het hotel is dan ook Green Key Gold gecertificeerd.
 

Levendige lounge

In The Great Room, een levendige lounge, is het mogelijk om op elk moment van de dag van de gehele menukaart te bestellen. Het interieur is een combinatie van modern en elegant, met een samenspel van natuurlijke kleuren. In The Great Room kan op verschillende manieren gewerkt worden; aan lage tafels of hoge tafels, in comfortabele fauteuils of in de bar. Daarnaast is er de Executive Lounge als de ontmoetingsplek voor de zakelijke reiziger, die daar pro-actief wordt ontvangen en alle technische middelen tot zijn of haar beschikking heeft.
 
The Hague Marriott wordt later dit jaar officieel geopend.