Masterclass Rotterdam: een succesvol congres | Conference Matters

Masterclass Rotterdam: een succesvol congres

Het binnenhalen en organiseren van een wetenschappelijk congres of symposium kan een hele klus zijn. Wat is mijn rol en wie kan mij ondersteunen? Wat moet ik in mijn bid vermelden? Hoe regel ik sponsoring? Wordt het een succes? Allemaal logische en herkenbare vragen. Op 7 maart geeft Rotterdam Partners de handvaten om de stap te zetten naar een succesvol congres.
 

Programma Masterclass

Tijdens ‘Masterclass Rotterdam: een succesvol congres’ geven de adviseurs van Rotterdam Partners, lokale experts en de Rotterdam Knowledge Ambassadors u duidelijke antwoorden op uw vragen en delen ze hun ervaring. Diverse sprekers zullen aanwezig zijn om u te inspireren, zoals Matt Jaems, Lead Producer van de film ”Rotterdam, I Love You”, Gerrit Heijkoop, gespecialiseerd in Hybride Events en Cor Kostense vertelt u alles over beveiliging en veiligheid op uw congres. Klik hier voor het volledige programma. Na afloop heeft u een goed inzicht, nieuwe contacten en weet u dat u er in Rotterdam nooit alleen voor staat.

Goed om te weten

Het event is speciaal ontworpen voor leden van verenigingen en hun collega’s die gezamenlijk een congres willen organiseren op hun vakgebied. De plenaire sessies zijn in het Nederlands en in het Engels te volgen en er worden workshops in beide talen aangeboden. Ontbijt en lunch is inbegrepen. Indien u Rotterdam beter wilt leren kennen is er na de lunch de mogelijkheid om specifieke locaties te bezoeken.

Registreer nu

Deelname aan ”Masterclass Rotterdam: een succesvol congres” is geheel gratis (wij sturen u alleen een factuur indien u zich kort voor aanvang afmeldt). Het aantal plaatsen is beperkt en het animo is groot, dus wij raden u aan om op tijd te registreren om verzekerd te zijn van deelname. Wij zien uit naar uw komst!