Masterclasses Obsession maken nieuwe stap

Om het ambitieniveau van haar Masterclasses mogelijk te maken, heeft Obsession Live Communication (OLC) besloten om verder te gaan met de professionalisering van deze kennisbijeenkomsten. De nieuwe website is online gegaan en staan er meer Masterclasses in de planning dan vorig jaar. Daarnaast zal er dit jaar ook een Masterclass XL worden georganiseerd.

“In 2008 zijn we begonnen met het organiseren van de eerste Masterclasses. De onderwerpen zijn divers, maar hebben altijd een raakvlak met eventmarketing en live communicatie”, vertelt Thomas Wieringa van Obsession Live Communication. “Anno 2010 zijn we heel trots op het resultaat, maar onze ambitie ligt hoger. Dit blijkt wel uit de weg die we nu gaan inslaan”,.

De Masterclasses worden exclusief georganiseerd voor corporate event- en marketingcommunicatie professionals. Deze professionals zijn ieder op hun eigen manier bezig met eventmarketing en live communicatie. De één meer op strategisch niveau, de ander meer op uitvoerend niveau.

Met ingang van dit jaar organiseert Obsession voor beide groepen separate edities. Op deze manier zullen de onderwerpen naadloos aansluiten op het dagelijkse werk van de deelnemers.

De nieuwe website www.livecommunicatie.eu omvat meer dan alleen een nieuwe huisstijl. Zo heeft men de mogelijkheid om de presentaties te downloaden, de webcasts te bekijken, de mediatheek te bezoeken en de biografieën van de sprekers te lezen.

De eerstvolgende Masterclass staat gepland op 2 maart, met als onderwerp ‘event communicatie. Huib Bannier, managing partner Van Hulzen PR, zal de deelnemers langs alle PR mogelijkheden rondom een evenement leiden.