Max Brown Hotels opent eerste hotel aan de Herengracht in Amsterdam

Max Brown Hotel Amsterdam opende op 13 november haar deuren. Het hotel is gehuisvest in drie monumentale grachtenhuizen op de Herengracht, nabij Brouwersgracht, en biedt 34 hotelkamers, in vijf soorten en maten.
 “Bij Max Brown draait het allemaal om het delen van insider tips en ervaringen”, aldus Ruth de Groot, Hotel Manager van Max Brown Hotel. “De Max Brown gast is als een smeltkroes van smaken, culturen en gedrag met één gemeenschappelijke deler. Een grote focus op de hedendaagse levensstijl met weinig tijd maar alles willen weten, zien en beleven: dus trend gevoelig en cultureel bewust. Denk aan ondernemers, kunstenaars, academici, creatievelingen en studenten. Max Brown is de ideale plek om hen te verbinden met de stad.”

“Sharing & caring faciliteren wij zowel via het platform op de website en social media als in het hotel zelf. Het welkome gevoel van een cozy hotel in de omgeving van überhip design en comfort. Wij weten wat er speelt in de stad en delen dat met liefde.”

Max Brown Hotel is onderdeel van Europe Hotels | Private Collection (EHPC). “Onze hoofdstad heeft de reputatie als meest aantrekkelijke bestemming van Nederland, met zijn grachtengordel als rode loper. Wij zijn enorm verheugd dat we zo’n locatie aan onze collectie van unieke hotels en restaurants hebben toe mogen voegen”, stelt Regional Managing Director Bram van der Hoek.