MCCM Meeting Management verder onder de naam Congress by design

MCCM Meeting Management zet vanaf 1 januari 2012 haar nationale en internationale PCO-activiteiten voort onder de naam Congress by design. MCCM richtte in maart samen met ITBholland de nieuwe PCO Congress by design op. Nu vindt de overheveling van de PCO-activiteiten van MCCM naar Congress by design plaats.

Met de samenvoeging van de activiteiten van MCCM en Congress by design wordt een volgende logische stap gezet op het pad dat begin 2011 is ingeslagen. De directie van Congress by design verwacht een sterkere positie in de Nederlandse en de internationale congresmarkt te kunnen innemen, verder bouwend op de bestaande portefeuille en de uitstekende reputatie van MCCM als PCO met een aanzienlijke verbreding van het personele, facilitaire en commerciële draagvlak door de nauwe samenwerking met ITBholland.

Congress by design zal vanaf 1 januari haar werkzaamheden als PCO verrichten vanuit de huidige vestiging van MCCM in Harmelen. Het personeel van MCCM zal vanaf dezelfde datum aan Congress by design verbonden zijn. Nicolette van Erven zal als managing director leiding geven aan Congress by design. Congress by design is statutair in Amsterdam gevestigd.

Voor de bestaande opdrachtgevers van MCCM verandert er, behalve de naam van de organisatie, per 1 januari niet veel. De PCO-services worden door dezelfde mensen en vanaf dezelfde plaats geleverd als voorheen. En met dezelfde kwaliteitsgerichte aanpak die MCCM altijd heeft gevolgd.