MCCM toegelaten tot IAPCO

MCCM Meeting Management (MCCM) is met ingang van 1 juni lid geworden van IAPCO, de International Association of Professional Congress Organisers. Deze vorm van erkenning als internationaal opererende PCO komt enkele dagen nadat MCCM haar vijfjarig bestaan vierde.
IAPCO is de overkoepelende organisatie van PCO’s wereldwijd met meer dan honderd leden in 35 landen, waaronder tot nu toe slechts zeven in Nederland. Het IAPCO-lidmaatschap is een erkenning van de kwaliteiten van een PCO. Om lid van IAPCO te kunnen zijn, dient een PCO aan een aantal strenge eisen te voldoen betreffende de manier van werken over de volle breedte van het PCO-vak. Daarnaast dient een IAPCO-lid ruime ervaring te hebben in het organiseren van internationale congressen.

Nicolette van Erven is managing partner van MCCM: “De erkenning door IAPCO is een fantastische kroon op het werk dat we als team met tal van internationale congressen hebben laten zien. Het is ook een uitdaging om ons kwaliteitsniveau vast te houden en, waar mogelijk, nog verder te verbeteren.” 

Onlangs vierde MCCM haar vijfjarig bestaan. In die vijf jaar heeft MCCM tal van (inter)nationale congressen op uiteenlopende gebieden mee helpen organiseren, zowel in Nederland als daarbuiten en van klein tot groot. Bij het leveren van PCO-services stelt MCCM zich altijd op als partner van de initiatiefnemer. Nicolette van Erven: “Je wilt als PCO dat je opdrachtgever op alle punten maximaal scoort met de organisatie van zijn of haar congres. Omdat je bij de meeste congressen langdurig met elkaar samenwerkt, is het opbouwen van een goede werkrelatie en het wekken van vertrouwen bij je opdrachtgever erg belangrijk. Daarom doen we graag een stap extra voor de klant, zowel voor als tijdens een congres.”

www.mccm.nl