MECC gaat boekingen Universiteit Maastricht doen

Universiteit Maastricht is een samenwerkingsverband aangegaan met Maastricht Booking Service (MBS) onderdeel van MECC Maastricht. Hotelreserveringen en alle daarbij komende diensten zoals vervoer en activiteiten in Maastricht en omgeving worden voor gasten van de Maastrichtste Universiteit voortaan verzorgd door MBS.
Door het uitbesteden van deze diensten, kan Universiteit Maastricht zich meer richten op haar kerntaken onderwijs en onderzoek. “We hebben in MBS een gedegen samenwerkingspartner gevonden,” aldus Erica van den Oever, manager congresbureau bij Universiteit Maastricht. “MBS kent de wensen en behoeften van onze veelal internationale congresbezoekers als geen ander en heeft al jarenlang een solide samenwerkingsovereenkomst met vele hotels, vervoersbedrijven en organisatiebureaus in de regio Maastricht. Deze kennis en ervaring maakt dat MBS maatwerk levert.”

Door het samenwerkingsverband bieden Universiteit Maastricht en MECC Maastricht congresbezoekers één aanspreekpunt, zonder hiervoor bemiddelingskosten in rekening te brengen. Hierdoor optimaliseren zij de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van Maastricht als destinatie voor het houden van meerdaagse internationale congressen.

Op de foto, vlnr: Diana Krutzen (MBS), Madeleine van der Heijden (MECC Maastricht) en Erica van den Oever (UM).

www.mecc.nl / www.maastrichtbookingservice.nl / www.maastrichtuniversity.nl