MEET VISIT.BRUSSELS @ STRANDZUID

Visit.Brussels organiseert op maandag 2 oktober een exclusieve netwerkevent voor de Nederlandse Reis-, Mice en Touringcarbranche in Amsterdam.
 Tijdens Meet Visit.Brussels@Strandzuid kunt u als zakelijke reis-, mice, event- en leisure professional genieten van een interessant plenair programma (met o.a. de trends en ontwikkelingen op het gebied van toegankelijkheid, evenementen, meetings en incentives), speeddaten met MICE-professionals en partners van Visit.Brussels, de (event)mogelijkheden van het onlangs gerenoveerde Strandzuid ontdekken én bent u onze gast tijdens de netwerkborrel met een unieke belevenis van Belgische gastvrijheid en bourgondische culinaire hoogstandjes.

M E E R   I N F O R M A T I E   &   D I R E C T   A A N M E L D E N

Brussel, een kwaliteitsbestemming voor de zakelijke reis-, mice en touringcar branche

Brussel, hoofdstad van 500 miljoen Europeanen, maakt deel uit van de zogenaamde ”Power Cities”. Als internationale bestemming met ruim 60.000 events, meetings, groepsreizen en incentives per jaar is Brussel kampioen in het organiseren en sinds kort uitgeroepen tot 1e Congresstad wereldwijd.

Met zijn vele culturen (183 nationaliteiten) is het een kosmopolitische stad op mensen- formaat, die naast de bekende attracties als Manneken Pis, Atomium, Mini Europe, EU etc. , overladen is met festivals en culturele activiteiten. Brussel biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden voor groepsreizen, congressen en incentives. Variërend van bijeenkomsten in de top van het Atomium, een bezoek aan de Europese Instellingen of dineren in een tram die langs de mooiste plekjes van de stad rijdt.

Kom en ontdek de stad met een ervaren gids op de touringcar, per fiets, te voet, joggend.
Voor jong en oud, in Brussel is altijd iets te beleven!

Programma
· Deuren open 15:00 uur
· Plenair programma 15:30 – 16:30 uur
· Speeddates 16:30 – 18:00 uur
· Netwerkborrel & walking diner 18:00 – 21:00 uur

Het event wordt u aangeboden in samenwerking met Eventbranche.nl.

Voor meer informatie en aanmelden: Visit.Brussels@Strandzuid