HD Venues by MeetingSelect

Meetingselect introduceert ‘Hybrid Venues’

Boekingswebsite voor vergader- en evenementlocaties Meetingselect komt met een innovatieve oplossing voor het faciliteren van online- en hybride evenementen. Onder de naam HD Venues zorgt Meetingselect ervoor dat fysieke locaties naast in-person meetings ook virtuele en hybride evenementen kunnen faciliteren, met hun eigen software.

De vraag uit de markt naar oplossing voor online events is nog nooit zo groot geweest. Diverse onderzoeken wijzen volgens Meetingselect uit dat de vraag naar online events komende jaren sterk blijft toenemen. Met HD Venues zorgt het bedrijf ervoor dat locaties voorbereid zijn op de veranderende wereld van de meetingindustrie.

Coöperatieve vereniging

HD Venues is ondergebracht in een non-for-profit coöperatieve vereniging. Leden hebben daarbij inspraak in de ontwikkeling van de software en de bedrijfsvoering.

Er wordt gewerkt zonder commissie. Lid worden van de coöperatie is alleen mogelijk voor professionele meeting- en eventlocaties.

Met het bundelen van de krachten heeft Meetingselect ervoor gezorgd dat competitieve positie zeer interessant is voor leden van de coöperatie. “Met HD Venues bieden we een platform voor de industrie, van de industrie”, aldus Martin Bergonje, CEO van Meetingselect. En, om boekingen te stimuleren, krijgen de leden van de coöperatie bovendien het label ‘Hybrid venue’ binnen de bookingsoftware van Meetingselect.

Zonder investering

Het platform zorgt er onder andere voor dat een locatie, zonder investering in studio-apparatuur en technische kennis, ondere andere presentaties en workshops kan live-streamen. Compleet met interactieve tools waarmee sprekers hun presentatie kunnen overbrengen en het publiek erbij kunnen betrekken.

Daarnaast krijgt de deelnemer een 3D-ervaring voorgeschoteld waarbij het karakter van de locatie gewaarborgd kan worden en ‘branding’ van de opdrachtgever tot uiting komt.

HD Venues is veilig en gebruiksvriendelijk, binnen 10 minuten is een professioneel evenement ingericht.