Meetingselect wederom in Deloitte Technology Fast50

Meetingselect is voor het derde jaar op een rij genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Meetingselect behaalde de achtste plaats in de ranking. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.
“De kracht van ons bedrijf is dat wij technologie combineren met klantgerichte dienstverlening, oftewel onder meer persoonlijke assistentie van ervaren meeting experts met het boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd”, aldus Judith Huisman, mede-oprichter van Meetingselect. “Deze nominatie is een erkening voor ons team en wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en leveranciers”.

Mede-oprichter Anouk Roohé: “Mede doordat wij al jaren een helder en  transparant beleid voeren richting klanten en hoteliers, hebben wij deze groei kunnen doormaken”, aldus van Meetingselect. “Bij ons staat fair zaken doen en transparantie al acht jaar lang op ons visitekaartje”.

De online meeting booking tool van Meetingselect verbindt meer dan 450.000 vergaderruimtes op 100.000 locaties wereldwijd. De combinatie van  onze klantvriendelijke service, geeft bedrijven de mogelijkheid om geld én tijd te besparen met het boeken van  vergaderingen en groepen. Tegelijkertijd behouden de boekers direct contact met de locaties.