Mercedes-Benz kiest Kromhouthal voor wereldwijde dealertraining

Mercedes-Benz Global Training heeft Amsterdam gekozen als gaststad voor een wereldwijde dealertraining. Van 25 augustus tot en met 8 oktober vormt de Kromhouthal het toneel waar de internationale dealerorganisatie van Mercedes-Benz wordt voorbereid op de introductie van de nieuwe Vito.
Zo’n 5.500 bedrijfswagenmedewerkers van het merk uit meer dan vijftig landen reizen de komende anderhalve maand af naar Amsterdam om daar door zo’n 35 specialisten van Mercedes-Benz getraind te worden op alle ins en outs van de nieuwe Vito Gesloten bestelwagen en Tourer.
 
Naast diverse presentaties en workshops op het bijna 4.000 vierkante met grote terrein van de Kromhouthal staan ruim zeventig nieuwe Vito’s in diverse uitvoeringen gereed om het dealerpersoneel niet alleen statisch, maar ook dynamisch kennis te laten maken met de eigenschappen van het nieuwe model via testroutes in en rondom de hoofdstad.
 
Meer dan 6.000 overnachtingen in een hotel in Amsterdam Zuid-Oost, alle avonden kookworkshops op een evenementenlocatie en alle andere operationele kosten geven een behoorlijke impuls aan de lokale economie.