MICE activiteiten Xcentive overgenomen door GI Travel

GI Travel, specialist in op maat gemaakte groeps- incentive- en sportreizen, en MICE specialist Xcentive hebben overeenstemming bereikt over een overname van de MICE activiteiten van Xcentive door GI Travel. De activiteiten van Xcentive zijn ondergebracht bij GI Travel in Rotterdam, onderdeel van De Reisspecialisten Groep.

Extra specialistische kennis

Het Haagse Xcentive is opgericht in 1993 door André van den Berg. GI Travel, onderdeel van De Reisspecialisten Groep samen met Holland Destination Management (HDM), is specialist in de MICE markt met 27 medewerkers en vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Het bedrijf is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Calamiteitenfonds Reizen en SITE.

Marijke Vink, directeur van GI Travel en HDM : ‘Ik ben heel blij met André van den Berg met wie ik al jaren lang uitstekend contact heb, tot overeenstemming te zijn gekomen en vooral ook dat André van den Berg als adviseur/specialist aan Xcentive/GI Travel verbonden zal blijven. Ik zie uit naar een uitstekende samenwerking met André’.

André van den Berg: ‘De overname van Xcentive door GI Travel is voor Xcentive en mij van groot belang om de activiteiten van Xcentive binnen GI Travel voort te kunnen zetten en daarmee met onze klanten te profiteren van de extra specialistische kennis van professionele en ervaren medewerkers en contacten. Ik verheug mij enorm op de samenwerking met de ‘grande dame’ van de MICE markt, Marijke Vink, en haar specialistische team.’