MICE Field: nieuw themaplein op Event 11

Nieuw op event 11 is het themaplein MICE Field. De dertiende editie van deze vakbeurs staat voor de deur. Bijna letterlijk, want het thema is: ‘Opportunity Knocks’. Op woensdag 30 en donderdag 31 maart 2011 staat event 11 in de Jaarbeurs Utrecht in het teken van kansen.
Het karakter van event wordt al jaren mede bepaald door verschillende themapleinen, waar veelal door aanbieders vakinhoudelijke informatie over een niche binnen de branche wordt aangeboden. Bekende pleinen zijn Digital, Events in Progress en Nice To Meet. Dit jaar komt er een nieuw themaplein bij: MICE Field.

MICE Field gaat over zakelijke bijeenkomsten naar het buitenland. Met name planners van events buiten onze landsgrenzen worden op dit themaplein geïnformeerd over bestemmingen voor onder andere teambuildingtrips, effectieve travelplanning voor incentives en inspirerende programmering voor buitenlandse congressen. Op MICE Field staan aanbieders op het gebied van travelmanagement, destinationmanagement en incentive- en businesstravel.

Event 11 is een vakbeurs met zo”n tweehonderd aanbieders op het gebied van events, marketing en communicatie. Naast cateraars, accommodaties, decorateurs, organisatiebureaus en facilitaire dienstverleners biedt event een gevarieerd aanbod aan praktische sessies en workshops. Event is een vakbeurs voor event,- marketing- en communicatieprofessionals.

Meer info:www.event.nl

Foto: Clickshots Fotomarketing & Evenementenfotografie