Michel Neijmann nieuwe voorzitter IAPCO

Michel Neijmann is tijdens de algemene ledenvergadering in Melbourne gepresenteerd als nieuwe voorzitter van IAPCO, de internationale vakvereniging van professional congress organisers. Hij volgt per 1 april Gonzalo Perez Constanzó op.
Neijmann is Managing Partner van K2 Conference & Event Management in Istanbul. Hij begon zijn carrière met tijdelijke opdrachten voor congressen. In 1989 ging hij part-time werken voor de European Society of Cardiology. Na zijn afstuderen kwam hij in 1997 in dienst bij Congrex, waar hij betrokken was bij de organisatie van vele internationale congressen. In 2003 koos hij ervoor om een postgraduate journalistiek te volgen. Van 2003 tot 2007 was hij Manager International Affairs bij Figür Congress & Organization Services. In 2007 stapte hij over naar AIM Group. In 2010 werd hij Managing Partner van K2. Michel Neijmann is lid van de IAPCO Training Academy sinds 2006 en was de afgelopen twee jaar vice-voorzitter.

Andere wijzigingen in het bestuur zijn de aanstelling van Jan Tonkin, Managing Director van The Conference Company in Nieuw Zeeland als vice-voorzitter van IAPCO en Sumaira Isaacs, Chief Operations Officer bij MCI voor India, het Midden-Oosten en Afrika.  Philippe Fournier (MCI Frankrijk) en Sarah Markey-Hamm (ICMS Australia), zijn afgetreden omdat zij hun ambtsperiode hebben volbracht.