Middagtraining Elevator Pitch

Winston Churchill zei eens: “Een verhaal moet als een rokje zijn. Lang genoeg om alles af te dekken en kort genoeg om te boeien.” Managers, klanten of zakenpartners geven u vaak hooguit een minuut om uzelf en uw boodschap te presenteren. Cruciaal voor uw succes is dan wát u zegt en hóe u het zegt. Als u het te ingewikkeld maakt, te veel hakkelt of onbe”ige details vertelt, bent u niet interessant en daarom uw boodschap ook niet. Uw kans is verkeken, geen vervolg dus, einde verhaal, door naar de volgende…

Ton Soons leert u in de training 'Elevator Pitch' overtuigend te presenteren. Binnen één minuut en zonder hulpmiddelen als PowerPoint.

U ontvangt vooraf schriftelijke uitleg over waar u bij een “elevator pitch” allemaal rekening mee moet houden. De theorie leert u dus thuis. Daarnaast krijgt u een vragenlijst om uw pitch inhoudelijk te kunnen voorbereiden. Op de training bespreken we uw aantekeningen en krijgt u inspirerende feedback van de trainer en de groep. Dan gaat u uw verhaal aanscherpen en presenteren. Hiervan wordt een opname gemaakt. Die kunt u later thuis terugkijken.

Van de trainer krijgt u talloze spreek- en presentatietips: over lichaamstaal en ademhaling, uitspraak, woordgebruik, aandacht vasthouden, verlevendigingsmogelijkheden, stopwoorden vermijden en hoe u ècht contact maakt met uw toehoorders. U gaat naar huis met een elevator pitch die u direct kunt gebruiken.

Presentatietrainer Ton Soons: “Natuurlijk leer ik u alle gebruikelijke presentatievaardigheden. Maar wat deze training bijzonder maakt: ik help u ook met de inhoud van uw pitch. Immers overtuigen is presentatie én inhoud. Als ingenieur, presentator en ontwikkelaar van een paar honderd management-congressen begrijp ik het jargon en de essenties van tientallen vakgebieden, ook technische. Ik weet wat aanspreekt bij ondernemers, managers en professionals. Zo kan ik u helpen de sterkste punten te vinden en die zo simpel en pakkend mogelijk te verwoorden.”

Kies uit drie data, steeds van 13.00 tot 17.00 uur.
Do. 21 november 2013 , Seats2Meet, Eindhoven;
Wo. 27 november of di. 17 december 2013, Seats2Meet, Utrecht.
Minimaal 3, maximaal 7 personen.

Aanmelden
Deelname aan deze middag bedraagt € 395,00 p.p. ex. BTW. incl. frisdranken, lesmateriaal en video-opname.
Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor datum. Direct daarna ontvangt u de lesstof en de factuur.
Voor aanmelding of meer details: info@winningwords.nl of tel. 040 8482836.