Charlotte Pearce keynote speaker at ibtm World 2018

‘Millennial tech’ ondernemer keynote speaker op IBTM World

De meermaals bekroonde ‘millenial tech’ ondernemer Charlotte Pearce is als derde keynote speaker toegevoegd aan het lezingenprogramma van de internationale meetingvakbeurs IBTM World 2018, die van 27-29 november zal plaatsvinden in Barcelona.

Charlotte Pearce

De 26-jarige Charlotte Pearce geeft haar presentatie op de eerste beursdag. Ze werd door Richard Branson getipt als ‘one to watch’ en haar naam prijkte al op de populariteitslijsten Forbes ’30 under 30 en The Maserati 100.

Drie jaar geleden richtte ze Inkpact op om bedrijven in staat te stellen bedachtzaamheid in te bedden in hun marketingstrategieën en massacommunicatie. De ‘millenial tech ondernemer’ onderzoekt manieren waarop bedrijven op een meer doordachte en persoonlijke manier verbinding kunnen maken met hun klanten. Zo heeft Inkpact onlangs, met de hulp van de freelance creatives community The Scribe Tribe, een app gelanceerd om mensen en technologie dichter bij elkaar te brengen door typeletters in e-mailcampagnes over te zetten naar stijlvolle handgeschreven letters.

Charlotte Pearce zal haar ervaring als CEO en oprichter van het innovatieve technologieplatform gebruiken om haar sessie getiteld ‘Humans of Business; why connection matters’ invulling te geven.

Invloed van technologie op meetings en events

De sessie van Charlotte Pearce sluit naadloos aan bij het centrale thema tijdens IBTM World 2018: de invloed van technologie op meetings en events. Haar keynote presentatie is op de eerste dag van de internationale meetingbeurs, als aftrap van het deelprogramma Innovatie, technologie en creativiteit.

De andere twee keynote speakers tijdens IBTM World zijn de eerder aangekondigde Duncan Wardle en Dex Torricke-Barton.

Volledig kennisprogramma

Het volledige kennisprogramma omvat 55 sessies, verdeeld over acht actuele thema’s. Naast innovatie, technologie en creativiteit valt inhoud onder de volgende ‘streams’: trends in de industrie; betrokkenheid en ervaringen; veiligheid en beveiliging; duurzaamheid en CSR; professionele ontwikkeling, werving en welzijn; bedrijfsontwikkeling en strategie; en marketing en digitaal.
Plaats van handeling is het ACS Knowledge Village op de beurvloer van IBTM World 2018 in Gran Via Fira de Barcelona.