MOVE wint zilveren Benelux Event Award

Het Nederlandse Experience Marketing bureau MOVE viel als enige Nederlandse bureau in de prijzen tijdens de 17e editie van Benelux Event Award (BEA) die plaatsvond op 30 maart in Antwerpen. Het bedrijf uit Haarlem werd winnaar van de zilveren BEA met de case Sol Indepence Day.
Sinds november hebben de kandidaten in verschillende live sessies hun case verdedigd voor een 15-koppige jury bestaande uit Nederlands- en Franstalige senior event professionals. Gedurende de sessies werden de kandidaten stevig aan de tand gevoeld over strategie, conceptontwikkeling, gebruik van nieuwe technologieën en efficiënte uitvoering van hun case.
 
De Sol case viel op door de indrukwekkende resultaten gecombineerd met een sterk creatief concept. Bovendien is er sterk afgeweken van de standaard aanpak voor een strategisch business congres voor senior managers. Met als resultaat een transformatie in gedrag van de deelnemers en meetbare impact op de business.
 
“Wij geloven dat events gamechangers kunnen zijn voor een organisatie”, aldus Victor Neyndorff van MOVE. “Om dit bereiken hebben wij ons gericht op het veranderen van gedrag. Daarvoor hebben we een event journey gecreëerd die impactvol en verrassend is. Die aanpak leidde tot de transformatie die onze klant wilde”.
 
Afgelopen oktober won MOVE met de Sol case ook al de EuBEA Award in verschillende categorieën (Business-to-Interal events, Overall Award for Value for Money en Evaluation).