MPI Masterclass Event Canvas

MPI Academy: Event Canvas Plus

Je wilt misschien je event of congres wel vernieuwen maar je weet niet zo goed hoe? Misschien wil je een carrièrestap maken? Of je wilt op een andere manier met je klant in gesprek? Allemaal redenen waarom deze training interessant is voor je.

Op 9 september organiseert de MPI Academy de masterclass Event Canvas PLUS | Van Event Manager naar Event Designer in samenwerking met Marga Groot Zwaaftink, CED. Op 23 september is er vervolgens van 13.30 – 16.30 uur  een online terugkomsessie.

Wat is het Event Canvas?

Het #EventCanvas is een strategische management template om nieuwe event modellen te ontwikkelen en bestaande te documenteren. Het is een methodiek die je antwoorden geeft op ROI vragen en het stelt je in staat de gesprekken over events op een meer strategische manier te voeren dan voorheen. Het stelt jou en je team (of je klant) in staat om samen events te ontwerpen die een impact hebben.

Wat voegt het toe?

Het toepassen van het #EventCanvas geeft duidelijkheid in de verschillende lagen van je organisatie: zij die de lijnen uitstippelen, zij die leidinggeven en zij die uitvoeren hebben nu een gezamenlijke taal om over events te praten, over wat vanuit hun perspectief belangrijk is en hoe zij hun verantwoordelijkheden willen veilig stellen.

Voor wie is deze training?

Meeting & event planners, venues die zich “game changers” voelen en een praktische methode willen leren om events te doorgronden en te ontwerpen aan de hand van het Event Canvas proces.

Wat ga je leren?

  • Na de training heb je inzicht in hoe events waarde creëren
    Heb je de kennis en vaardigheden om het canvas te gebruiken
    Heb je handvatten gekregen om de strategische discussie rondom events te voeren

Download als voorproefje alvast de eerste 100 pagina’s van het Event Design Handbook! Na afloop van de training krijg je het boek cadeau.

Deelnemen

Je kunt je hier online inschrijven.

De training zal plaatsvinden in het Carlton President Hotel Utrecht.
De kosten zijn: (excl. 21% BTW)
MPI Leden: €675,-
Niet-leden: €750,-