MPI Educational over psychognomie

MPI en SITE houden de educational ‘Glad or Sad’, tijdens de M!CE Experience Business & Travel Fair op 27 oktober in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Annette Muller geeft een lezing over psychognomie, het vakgebied waarbij praktische mensenkennis op basis van uiterlijke kenmerken centraal staat.

Hoe vaak vraag je je af of jouw gesprekspartner wel echt geïnteresseerd is? Hoe vaak komt het bij jou voor dat je een goed gevoel overhoudt aan een gesprek, maar uiteindelijk toch niet het beoogde resultaat boekt? In deze toch nog wat moeilijke tijden, kan het voor jou zeer gunstig zijn om meer inzicht te krijgen in de gedachtengang van jouw gesprekspartner.

MPI Nederland heeft Annette Muller, de enige Nederlandse gediplomeerde op het gebied van psychognomie, bereid gevonden om hier een lezing over te geven. Zij laat tijdens de educational zien hoe je aan het hoofd van de gesprekspartner kunt zien wat hij/zij denkt en voelt.

Gedurende de dag is er de mogelijkheid om de M!CE Business & Travel Fair te bezoeken.
Hiervoor dient u zich apart aan te melden. MPI en SITE leden kunnen kosteloos toegangskaarten verkrijgen door zich vóór 23 oktober 17.00 uur online aan te melden.

Programma
10.00 uur Aanvang M!CE Business & Travel Fair
12.15 uur Nieuwkomersessie in
13.00 uur Ontvangst en registratie MPI Educational
13.30 uur Lezing Annette Muller “Glad or Sad”
14.30 uur Mogelijkheid om de M!CE Business & Travel Fair te bezoeken
19.00 uur Vermoedelijk einde.

www.mpiweb.nl