MPI laat leden puzzelen

MPI schotelde haar leden op 11 januari een alternatieve Algemene Ledenvergadering voor. Het plenaire gedeelte in de bioscoopzaal van Van der Valk Hoorn duurde slechts 5 minuten, waarna de ruim 80 aanwezigen in groepjes werden heen gezonden om spelenderwijs kennis te nemen van de begroting en doelstellingen van de vakvereniging en hun input te leveren voor de verdere uitwerking van de strategie.
Eventgame-ontwikkelaar Unit 33 was ingeschakeld om met haar concept Mobile Escape Room de MPI-leden met zoekopdrachten, rekensommen, video-opnamen en kennistesten uit te dagen. De opdrachten moesten verspreid door de locatie worden opgelost. De deelnemers van de gelegenheidsgroepjes maakten zo op een ludieke manier kennis met elkaar en met Van der Valk Hoorn.  

In de afsluitende plenaire sessie werd het nieuwe bestuur voorgesteld, de jubilarissen in het zonnetje gezet en prijzen verloot onder de leden die hun bijdrage hadden geleverd aan het Member brings Member programma.
Een fotoverslag van de Algemene Ledenvergadering en aansluitende Nieuwjaarsbijeenkomst en de jaarstukken zijn te vinden op de website van MPI Nederland.