MPI Together Tuesday

MPI brengt branche bij elkaar op Together Tuesday

MPI Nederland introduceert Together Tuesday, een tweewekelijkse online meeting met telkens een andere insteek. Op deze manier wil de vakorganisatie de band binnen de meeting industrie sterk houden in een tijd dat elkaar persoonlijk ontmoeten vrijwel onmogelijk is.

De eerste online meeting begint op dinsdag 7 april om 10.30. Nadere informatie volgt op de website van MPI Nederland.

Global Meetings Industry Day

Op 14 april haakt MPI Nederlands, samen met andere Europese chapters aan bij het online event dat moederorganisatie MPI Global organiseert naar aanleiding van Global Meetings Industry Day. Het plan is om ‘s ochtends een Europees programma aan te bieden, waarna ‘s middags kan worden overgeschakeld naar het programma van MPI Global. Om 18:00 uur wordt een poging gedaan om als grootste online meeting ter wereld in de boeken te gaan.

25 mei: MPI Explore

MPI Explore, het event nieuwe stijl dat stond gepland op 25 mei, wordt getransformeerd tot een online event. De insteek zal zijn dat de deelnemers veel kunnen experimenteren met vormen van online meetings.

De Summerschool, eveneens een onderdeel van het nieuwe stijl leerprogramma dat MPI Nederland dit jaar had willen introduceren, komt vanwege de coronacrisis te vervallen. In plaats daarvan komen er een aantal online sessies. De komende tijd inventariseert MPI aan welke kennis de meeste behoefte is.

Gratis beschikbaar

Verder stelt MPI Global haar webinars en kennisbank voorlopig ook gratis beschikbaar aan niet-MPI-leden.