MPI zoekt content voor Content

MPI Nederland is voor haar Content conference op 5 juli op zoek naar sprekers die houden van een uitdaging. Tien sprekers krijgen tijdens het evenement de gelegenheid om hun verhaal in vijf minuten te pitchen. Het publiek bepaalt vervolgens welke vijf sprekers terug mogen komen in de rest van het programma en daarmee meedelen in de inkomsten uit kaartverkoop.
 Content is de opvolger van de NL Conference, het jaarlijkse congres van MPI Nederland. Content wordt een proeftuin waar nieuwe ideeën worden getest en waar de deelnemer wordt geïnspireerd door nieuwe ideeën voor hun eigen bijeenkomsten. De organisatie belooft dat 75 procent van de inkomsten uit verkochte toegangskaarten zal worden uitgeven aan inhoud.

De Keynote Challenge is een oproep om sprekers met een geweldig idee, een vernieuwende blik of een bijzonder verhaal te werven. Tien sprekers mogen tijdens Content hun pitch doen, waarna het publiek er vijf uitkiest. De spreker die bij de pitchronde het best wordt beoordeeld, krijgt het podium als keynote spreker van Content. De overige vier sprekers mogen hun verhaal doen in de parallelsessies. Deze vier sprekers gaan naar huis met ieder 15 procent van het voor inhoud gereserveerde budget. De keynote speaker en winnaar van de challenge ontvangt 30 procent.

Je kunt je als spreker aanmelden voor de Keynote Challenge door een e-mail te sturen naar het secretariaat van MPI. De deadline is 15 maart.