MPI’s Next Generation: Meet YOUR future!

Onder de noemer ‘Meet YOUR future!’ wordt op 24 juni in het World Forum in Den Haag – onder andere met trendwatcher Adjiedj Bakas – vooruitgeblikt op de toekomst van de meeting industrie. De organisatie is in handen van zes studenten van de Stenden University. in het kader van het Next Generation Scholarship programma van vakorganisatie MPI.

De organisatoren beloven veel interactie tussen de aanwezige studenten, planners en suppliers. Adjiedj Bakas zal vertellen over de laatste trends en zal er gebruik gemaakt worden van de laatste technologieën voor de evenementenbranche, zoals een hologram en high-tech gadgets.

Het evenement is het eerste resultaat van het MPI scholarship programma, genaamd ‘The Next Generation’. In samenwerking met de project sponsor World Forum Den Haag heeft MPI een speciaal studenten programma ontwikkeld om de studenten de mogelijkheid te bieden om ook daadwerkelijk een evenement voor MPI te organiseren en om andere branche evenementen bij te wonen. Het World Forum sponsort de lidmaatschapkosten voor een selecte groep studenten en geeft hen de mogelijkheid om hun eerste stappen in de branche te zetten.

Afgelopen april heeft een groep van zes studenten van Stenden Hogeschool Leeuwarden de pitch gewonnen om het eerste “Next Generation” event te organiseren. De studenten zijn een bureau begonnen genaamd Com[pass] Production, dit is het bedrijf dat het MPI evenement zal organiseren.

Als onderdeel van hun studie moeten de studenten alle stappen in werkelijkheid doorlopen en het hele evenement plannen en organiseren in een periode van 10 weken. Zij zijn verantwoordelijk van A tot Z, wat betekend onder meer dat zij het programma voor de dag bepalen, sprekers contracteren, de marketing uitvoeren en het budget bewaken.

Voor meer informatie over het ‘Next Generation’ event en voor registratie, kijk op: http://www.wix.com/nXtGeneration/Next-Generation-Event