NBTC exclusieve partner voor MPI’s Rendezvous

Ibtm world heeft een partnerschap gesloten met Meeting Professionals International (MPI) Foundation en NBTC Holland Marketing voor de introductie van Rendezvous – het belangrijkste netwerk- en fondsenwervingsevenement van MPI – op de beurs van dit jaar. Rendezvous zal ook een onderdeel vormen van het beursprogramma van Ibtm world 2017 en Ibtm latin america 2017.
Rendezvous vindt plaats op woensdag 30 november in de nachtclub Opium Barcelona. Het is een exclusief event voor ibtm world-bezoekers en plaatselijke MPI-leden. De opbrengst van de ticketverkoop wordt geïnvesteerd in de MPI Foundation, die zich richt op het financieren van studiebeurzen, subsidies en industriebreed onderzoek.

Nederland als business event-bestemming

NBTC heeft zich aangesloten als de exclusieve destinatie-supporter en partner voor het hosten van Rendezvous in 2016. “Wij zijn zeer verheugd over dit partnerschap met de MPI Foundation”, aldus Eric Bakermans, Manager Meetings & Events bij NBTC. “Het sluit perfect aan bij onze doelstelling om bewustzijn te creëren voor Nederland als business event-bestemming en het wordt bijna onmogelijk om deze avond vol Hollandse gezelligheid te missen.”

Samenwerking

Paul Van Deventer, president-directeur en CEO van MPI: “We zijn zeer blij met deze kans tot samenwerking met Reed Travel Exhibitions en daarmee de bekendheid van Rendezvous van MPI te vergroten. Meeting professionals uit de hele wereld nemen deel aan ibtm world, en dat zorgt voor veel aandacht voor de stichting en haar inzet voor het financieren van onderwijs en industriebreed onderzoek.”

“Het netwerkevent op woensdag staat bekend als het sociale hoogtepunt van ibtm world”, aldus Graeme Barnett, Senior Exhibition Director bij ibtm world. “Rendezvous belooft een zeer bijzondere avond in Barcelona’s meest toonaangevende nachtclub te worden. We kijken uit naar een ‘oranje’ avond en hopen veel fondsen te werven voor de MPI Foundation.”

Holland op ibtm world

Van 29 november tot en met 1 december vindt in Barcelona de jaarlijkse vakbeurs voor planners van internationale meerdaagse zakelijke evenementen plaats. NBTC neemt met 34 partners deel aan ibtm world.