Neckermann brengt accommodaties in beeld met drones

Neckermann Reizen heeft drones ingezet om videos te maken van accommodaties die ze aanbiedt op zijn website. Het gaat om een pilot met drie locaties in de buurt van Fethiye (Turkije). Bij positief resultaat zullen er meer video’s beschikbaar komen.
Drone beelden lijken op beelden die gemaakt zijn vanuit een helikopter, met het grote voordeel dat een drone zich soepeler kan bewegen en net zo dichtbij kan komen als een vogel. Daarom worden de beelden ook vaak aangeduid als bird’s-eye views. Neckerman verwacht dat de bewegende beelden, naast foto”s en informatie, een toegevoegde waarde voor hun klant bieden en bijdraagt aan een betere klantervaring.

“De vakantie voorpret begint al bij het boeken van de juiste accommodatie die past bij de wensen van de klant” aldus Therese Smeets, E-commerce manager van Neckermann Reizen. “Als deze via de drone opnames het hotel al kan beleven draagt dat bij aan het plezier van de voorbereiding op de daadwerkelijke vakantie. Mensen vinden het leuk als ze vrienden en familie kunnen laten zien waar ze naar toe gaan tijdens hun volgende vakantie en als ze terug zijn kunnen ze laten zien waar ze geweest zijn. Alles draait om experience, om het delen en beleven en daar spelen wij op deze manier nog meer op in”.

Bekijk hier een van de drone-videos