Newtours en Venue Italia samen verder als Newtours Venue Italia

Newtours en Venue Italia zijn gefuseerd tot Newtours Venue Italia. Nu beide bedrijven samen verder gaan, vormen zij de grootste Destination Management Company (DMC) in Italië. Newtours Venue Italia wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door Travelmediate.Raymon Honings, directeur van Travelmediate: "Reden voor de fusie is de verbetering van de concurrentiepositie. Door de fusie is Newtours Venue Italia marktleider op de Italiaanse markt geworden. Door die sterkere positie op de (inter)nationale markt kan het bureau beter inspelen op de steeds scherpere eisen op het gebied van interne organisatie en financiële verantwoording van grote internationale MICE events in Italië."

Door de samenwerking kunnen de beide bedrijven ambitieuze nieuwe uitdagingen aangaan. "Newtours en Venue Italia hadden ieder hun eigen specialiteiten, ervaring en capaciteit", aldus Honings. "Door de samenvoeging van de specifieke knowhow van deze twee bedrijven bestrijkt Newtours Venue Italia nu het volledige spectrum van de MICE industrie. Klanten kunnen er niet alleen terecht voor congres- en associatiemanagement, maar ook voor productlanceringen, incentives en speciale evenementen. Het complementaire karakter van de bedrijven zorgt voor een gestroomlijnde organisatie."

Newtours Venue Italia wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door Travelmediate. Travelmediate is een intermediair waar bedrijven, PCO's, incentive houses en touroperators terecht kunnen met aanvragen. Als vertegenwoordiger van buitenlandse DMC's, hotels, verkeersbureaus en congrescentra, legt travelmediate vervolgens de link met de desbetreffende partner.