NHTV start traject voor event toptalent

NHTV start met ‘School for Events’ een traject speciaal voor event toptalent. Doel is om een nieuwe generatie eventmanagers op te leiden die brands kunnen positioneren door events en die van events brands kunnen maken.

De manieren waarop merken binding creëren met hun publiek en zich willen onderscheiden van de concurrentie, stelt nieuwe uitdagingen aan de eventindustrie, aldus de NHTV. Ook events gedragen zich meer als merken en zien mogelijkheden om nieuwe concepten te
ontwikkelen of over de grens te gaan met hun meest succesvolle concepten.

NHTV/School for Events beoogt zelfstandig ondernemende professionals af te leveren; specialisten die in staat zijn topproducties te bedenken,
productiehuizen te runnen en kennis en ervaring hebben in het opzetten van event value networks. Zij werkt hiervoor samen met innovatieve topondernemers. De opzet voor het top traject is op 20 juni in een bijeenkomst in de AmsterdamArena aan evenementenbedrijven gepresenteerd en werd met enthousiasme ontvangen. Rob de Otter van de Otter creators: “Dit traject sluit aan op de vraag naar een nieuwe generatie evenementenmanagers”.

Het toptalenten programma start met ingang van 1 september 2013 met op kennis en ambitie geselecteerde postpropedeuse studenten van de studie Leisure Management en is een initiatief van de Academy for Leisure van NHTV.