Nieuw boek met belevenissen van hotelgasten

Jaarlijks verblijven vele honderdduizenden Nederlanders in een hotel; zakelijk of privé, alleen, met collega’s of met hun familie. En al die gasten hebben unieke verhalen over wat ze meemaken en beleven. Onno Aerden schreef er een bijzonder boek over.
 
Een jaar lang trok schrijver Onno Aerden door heel Nederland om aan te monsteren bij alle hotels van de oer-Hollandse hotelketen Bilderberg. Hij had daarbij maar één opdracht: in woorden vast te leggen wat de term ‘gastheerschap’ in de praktijk betekent. Aerden dineerde in kastelen in Limburg, vierde oud en nieuw in een chique landhuishotel in Friesland en betrad oude bospaden achter hotels op de Veluwe. Hij ontdekt bovendien een vergeten mini-land en ontrafelt het mysterie rond de beruchte ‘Bilderberg-conferentie’. Zijn ervaringen en observaties zijn gebundeld in het boek ‘Helemaal weg en toch thuis’.
 

Ook te koop in hotels

Het boek is te koop via de (online) boekwinkels en de site van uitgever Better Life Publishers, en is bovendien beschikbaar in alle Bilderberg hotels. Daar kunnen gasten een exemplaar bij de receptie kopen. Op een speciale website www.beleefbilderberg.nl kunnen gasten bovendien hun eigen hotelverhaal kwijt.

Algemeen Directeur Dries van der Vossen van Bilderberg: “De hotellerie draait om het creëren van echte verhalen van echte mensen die echte dingen beleven. Dat is de kern van dit prachtige boek: mooie, bijzondere en verrassende hotelbelevenissen.”
 

Enthousiast en scherp

Als Man van de Wereld schrijft Onno Aerden sinds voorjaar 2012 wekelijks een column in het zaterdagse magazine van het Financieele Dagblad, FD Persoonlijk. Dries van der Vossen: “Enthousiasme koppelt hij moeiteloos aan milde relativering; Onno beheerst de kunst van het oprecht genieten zonder dat hij zijn scherpe blik verliest. Dat maakt dit boek zo bijzonder.”