Nieuw concept voor IBTM America

IBTM America is de nieuwe naam voor de Amerikaanse meeting beurs AIBTM. De beurs krijgt ook een nieuw concept, gebaseerd op gelijke, turnkey stands voor alle exposanten. Doel is om de kosten van deelname te verlagen.
‘, ‘Organisator Reed Exhibitions belooft een innovatief standontwerp, dat privacy biedt aan de exposanten en hun gasten.

Op verzoek van de industrie en de Amerikaanse raad van advies krijgt de beurs een één-op-één verhouding  tussen buyers en suppliers. IBTM America zal 250 leveranciers (60 procent Amerikaanse bedrijven, 40 procent van buiten de VS)  in contact brengen met 250 van de meest interessante planners in de internatonale meeting industrie. De Hosted Buyers worden streng geselecteerd en moeten vooraf 30 afspraken op de beurs hebben ingepland.

Reed Exhibitions heeft al ervaring opgedaan met een ‘table-top 1-1 mutual match event concept’ tijdens de afgelopen edities van IBTM India en IBTM Africa. In het geval van de Amerikaanse beurs wordt de table-top ingeruild voor een meer private stand.

IBTM America staat gepland in juni 2015 in Chicago.
‘, ‘