Nieuw gastvrijheidsboek Welkom!

Thérèse Boer van De Librije in Zwolle ontving op donderdag 17 september het eerste exemplaar van ”Welkom! Professionele gastvrijheid als sleutel tot succes” uit handen van Magda Berman en Jeannine Sok. In het boek beschrijven Berman en Sok alles wat te maken heeft met gastvrijheid en zakelijke en culinaire etiquette.
Welkom! bevat interviews en adviezen van onder andere Roberto Payer, Lodewijk van der Grinten, Ben Francooy, Nadine Mögling, Brothers Horeca Groep, Debora Leeser, Achou Zhang, Jan van Es en docent Remy Tolk.

Thérèse Boer: ”Alle onderwerpen die bij gastvrijheid van essentieel belang zijn staan in dit boek, zoals goede omgangsvormen, gastenpsychologie, sociale vaardigheden, de gastvrijheidsfomule en de top 10 van gastvrijheid.”
 
Magda Berman houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met etiquette en heeft inmiddels acht boeken geschreven, waaronder Zakelijke Etiquette en Wat heb jij leuke kinderen! Daarnaast geeft ze workshops over etiquette en begeleidt ze etiquettediners. Jeannine Sok is gastvrijheidsdeskundige en geeft advies en trainingen in de horeca, zorg en retail. Ze schreef Gastvrijheid loont en Aan de slag in de horeca. Inmiddels verschijnt ook Jeannine, een tweejaarlijkse glossy over gastologie. Samen met de Cas Spijkers Academie ontwikkelde ze het bordspel Gastologie, winnaar van de Horecava Innovation Award.

 
Welkom! Professionele gastvrijheid als sleutel tot succes
Auteur: Magda Berman en Jeannine Sok
Prijs: € 14,99
ISBN: 9789021559711
Verschenen: september 2015
Kosmos Uitgevers