Nieuw hotelmerk Princess Hotel Collection gelanceerd

Full House Hospitality Management lanceert een nieuwe hotelformule, onder de naam Princess Hotel Collection. De huidige portfolio van FHHM bestaande uit Golden Tulip Loosdrecht, Golden Tulip Amersfoort, Golden Tulip Epe, Golden Tulip de Wipselberg, Golden Tulip Victoria, Best Western de Veluwe en Dorhout Mees zal per 1 juli verdergaan onder de vleugels van dit nieuwe hotelmerk.
“Princess Hotel Collection is een verfrissende hotelformule met een sterke focus op transparantie en value for money”, aldus Jan Roersma, CEO van PHC. “Wij geven onze gasten altijd de mogelijkheid om hun verblijf up te graden naar all-in. Geen verrassingen meer op de rekening bij check-out, maar onbezorgd genieten van alle faciliteiten voor één duidelijke prijs.”

“Het vernieuwende aan dit concept is dat wij ons, in combinatie met de all-in formule, nog intensiever zullen focussen op kwaliteit van service en beleving”, aldus Tim Vissers, Operationeel Directeur PHC. “Dus geen massale buffetten en self-service, maar aandacht voor onze gasten en verfrissende a la carte restaurants.”

De naam Princess Hotel Collection komt voort uit een akkoord en samenwerking met topondernemer Aad Ouborg, onder andere bekend van Princess Traveller, Princess Sportsgear, Princess Hotels, Princess Entertainment Group en in het verleden van Princess Household Appliances en Babyliss.

“Het toevoegen van een hotelportfolio aan de bestaande businesslines biedt bijzonder veel kansen”, aldus Ouborg. “Wij zullen dan ook regelmatig de handen ineen slaan.”

Princess Hotel Collection is ook toegankelijk voor andere hoteliers door middel van een franchiseformule. Dit franchisecontract is eventueel te combineren met een managementcontract, waarbij het algehele management van het hotel wordt overgenomen door Full House Hospitality Management.
“In eerste instantie richten wij ons primair op uitbreiding in Nederland, met het uiteindelijke doel om ook in de Benelux en later de rest van Europa hotels toe te voegen”, aldus Vissers.