Nieuw leven voor Event Center Aalsmeer

Crown Business Studios is een feit en hiermee wordt het voormalige Event Center Aalsmeer nieuw leven ingeblazen. De maximale capaciteit is uitgebreid naar 4.500 personen.

Door het vertrek van de vorige huurder werd even de indruk gewekt dat Event Center Aalsmeer als veelzijdige evenementenlocatie zou ophouden te bestaan. Dankzij een nieuwe samenwerking tussen Crown Business Studios, Oseven – happening and food en Van Eeden Evenementen is het nog steeds mogelijk om in deze locaties evenementen te organiseren.

Door het vrijkomen van de voormalige studio’s is de capaciteit zelfs uitgebreid. Het is nu mogelijk om zittend met 1.800 personen plenair te beginnen, bijvoorbeeld om de jaarcijfers te presenteren, awards uit te reiken of een openingsshow te programmeren. Daarna kan men uitwaaieren over de vele sfeervolle zalen die Crown Business Studios telt. Voor een feestavond is de capaciteit zelfs vergroot naar 4.500 mensen.

Ook voor kleinere groepen zijn er volop mogelijkheden. De zalen zijn stuk voor stuk geschikt voor een intiem feestje of vergadering vanaf 100 personen.

www.crownbusinesscenter.nl