Nieuw MICE belevingsevent The Roadshow

Travelmediate komt met een nieuw MICE belevingsevent genaamd The Roadshow. Het gaat om een MICE-workshop nieuwe stijl, waarbij achtereenvolgens Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, München en Warschau worden aangedaan van 29 augustus tot en met 2 september. Met het thema Art & the City krijgen de deelnemers een beleving vanuit het oogpunt van de locals voorgeschoteld.
“Met dit nieuwe internationale event willen wij de branche een andere kijk geven op reizen”, aldus Joost Ligthart, Travelmediate. “Reizen is zoveel meer dan een Segway-excursie of het afvinken van populaire bezienswaardigheden. Het gaat om beleving. En een bestemming ervaar je het best vanuit het perspectief van de locals. Zij kennen hun ‘thuis’ als geen ander. Met deze eerste editie van The Roadshow Art & The City willen laten zien hoe de MICE-industrie hier meer op in zou kunnen spelen.”

Netwerken en kunstwerken

De aftrap van The Roadshow vindt op 29 augustus plaats in businesscentrum AF-61 in Amsterdam. Daarna worden de andere vier andere steden aangedaan. Tenminste 20 DMC’s en convention bureaus uit binnen- en buitenland zijn aanwezig om in gesprek te gaan met lokale reis- en eventprofessionals. Tijdens zogenaamde speeddate sessies worden nieuwe contacten opgedaan en bestaande relaties onderhouden en bijgepraat. Diverse sprekers, waaronder Citinerary-oprichter Robin Cox, komen aan het woord om hun ‘nieuwe kijk op reizen’ met het publiek te delen. Daarnaast exposeren stadsfotografen hun meest bijzondere werk en kunnen alle gasten zelf deelnemen aan ‘Het Roadshow kunstproject’. Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken en zaken te doen.