Nieuw NH Collection hotel in Amsterdam

NH Hotel Group zal in mei 2019 een nieuw hotel openen in Amsterdam. Het voormalige NH Carlton Amsterdam is vanaf 1 december 2018 gesloten en zal na een grondige renovatie onder de nieuwe naam NH Collection Amsterdam Flower Market heropenen.

De Bloemenmarkt en de stad Amsterdam als inspiratiebron

NH Collection Amsterdam Flower Market ligt in het centrum van Amsterdam, dichtbij toeristische bezienswaardigheden, winkels en het nachtleven. De 233 kamers van het hotel zullen een industriële en kosmopolitische uitstraling krijgen. De sfeer van de stad, en vooral die van de fleurige Bloemenmarkt, wordt doorgetrokken naar het moderne interieur van de gemeenschappelijke ruimtes. Door een variatie aan kleuren, materialen, texturen en enorme bloemenprints zal het hoteldesign als een kleurrijk boeket ogen.

“Het NH Collection Amsterdam Flower Market is ideaal voor de nieuwe generatie reiziger. Deze drukbezette avonturier kan bij ons inspiratie en authentieke ervaringen op doen vanuit een toplocatie middenin de stad. De Bloemenmarkt, het Rembrandtplein, winkelstraten en uitgaansgelegenheden liggen op loopafstand. Naast de persoonlijke aandacht, hoogstaande services en faciliteiten die alle NH Collection hotels bieden, zal er extra aandacht voor tijdbesparende services zijn, zoals FASTPASS, de combinatie van drie nieuwe digitale services: Online Check-in, Choose your room en Online Check-out,” aldus Maarten Markus, Managing Director Northern Europe.