Nieuw platform brengt vraag en aanbod tijdelijk personeel in de meeting industrie bij elkaar

E-ventpeople.nl is een nieuw online platform dat vraag en aanbod op het gebied van tijdelijk personeel in de meeting- en hospitality branche bij elkaar brengt.  Om de kwaliteit te waarborgen vindt er eerst een onderzoek plaats voordat ZZP-ers en projecten worden toegelaten tot het platform.

Aan bedrijven biedt E-ventpeople.nl een gratis testaccount waarbij het bedrijf één project kan plaatsen en van één event professional de contactgegevens kunnen worden opgevraagd. Ook is er een pakket waarbij bedrijven onbeperkt projecten kunnen aanbieden en in contact kunnen komen met de ZZP-ers. Het tarief hiervoor is 25 euro per match.

De zoek en boekopdracht kan desgewenst ook worden uitbesteed aan E-ventpeople.nl. Het tarief voor dit pakket is 35 euro per match. Daarnaast is er nog een full service pakket, waarbij E-ventpeople.nl onder meer ook de briefing verzorgd en een 100% bezettingsgarantie afgeeft. 

Voor de freelance professionals is registratie gratis. Zij betalen een vergoeding van € 2,50 per gewerkt uur bij opdrachten die zie via het platform hebben gekregen.

Het aanbod van event professionals op het platform bestaat op dit moment uit conference assistants, event managers, fotografen, hospitality models, hostesses, senior event managers en visagisten. Het streven is om dit aanbod steeds verder uit te breiden.

E-ventpeople.nl is een initiatief van Kronenburg Promotie & Begeleiding.