Nieuwe congresbrochure voor Leiden

Met nieuwe ontwikkelingen in Leiden en nieuwe venues is de full colour Congresbrochure 2016-2017 een plezier om te lezen en een bron van informatie over de stad en alle zakelijke mogelijkheden. Een onmisbaar naslagwerk voor organisatoren van congressen en zakelijke evenementen.
 Nu de grote steden vaak als te duur en te druk ervaren worden is Leiden als goed bereikbare middelgrote stad een aantrekkelijk alternatief. De stad is een prettige locatie voor bijeenkomsten tot 1500 deelnemers, met locaties die historie ademen en met hotels op loopafstand. Wandelen door gezellige straatjes, langs grachten en pleinen in plaats van steriele gangen in een groot congrescentrum en ingewikkelde metro- of tramlijnen.
Voor buitenlandse deelnemers in een stop en slechts 15 minuten met de trein bereikbaar vanaf Schiphol.
 
Wat Leiden de “menselijke maat” noemt, het overzichtelijke, prettige en veilige gevoel dat de stad oproept, is ook gebaseerd op het historisch en cultureel aanbod in de stad. De vele musea, festivals, kunstprojecten en wandelroutes langs middeleeuws en 17e-eeuws Leiden, geven de stad inhoud en sfeer. Einstein fietste veelvuldig door de stad, Rembrandt ging er naar schilderles, de koninklijke familie zat er in de collegebanken en de tulpengekte vond er zijn herkomst. De T. rex in Naturalis is de eerste in Europa. Niets is toeval. Leiden is de voedingsbodem en Leiden inspireert.
 
De universiteit geeft de stad wetenschappelijk aanzien. Historische collecties vormen de basis voor veel van de Leidse musea, bijzonder onderzoek geeft wereldwijd aanzien en het Leidse Bio Science Park floreert in wisselwerking met het LUMC en andere Leidse opleidingsinstituten. Een grote groep Leidse hoogleraren maakt deel uit van het ambassadeursnetwerk van Leiden Convention Bureau. Hun enthousiasme voor de stad als congreslocatie is in vele quotes in de brochure te lezen.
 
In de Congresbrochure 2016-2017 is uiteraard ook aandacht voor de locaties, de hotels en de diensten die een bijeenkomst tot een succes kunnen maken. Van kleine vergaderlocaties tot comfortabele congresvenues en grote feestzalen, van boutique hotels tot grote hotels en van PCO’s tot boten, bussen en catering. Achterin de Congresbrochure is een handig overzicht opgenomen van locaties en capaciteit. Tot slot vermeldt Leiden Convention Bureau wat zij kan betekenen voor wie in Leiden een bijeenkomst wil organiseren. Met haar enthousiasme en diensten, en deze brochure, hoopt zij velen enthousiast te maken voor Leiden.
 
Bestel de brochure hier.