Nieuwe directeur Toerisme Provincie Antwerpen | Conference Matters

Nieuwe directeur Toerisme Provincie Antwerpen

Bert Geboers is aangesteld als directeur van Toerisme Provincie Antwerpen. Zijn belangrijkste taak wordt het bestendigen en uitbouwen van het strategische toerismebeleid van de Provincie Antwerpen. Tot 14 april blijft hij aan de slag als Sales & Marketing manager van de Corsendonk Hotels. Vanaf 17 april neemt hij de leiding van het 45-koppige team van Toerisme Provincie Antwerpen.Geboers beschikt over een ruime ervaring in de toeristische wereld. Als afgestudeerde van de Xios Hogeschool, departement Management Toerisme, verdiende hij zijn sporen voornamelijk in de hotelwereld. Vooral de oprichting en het voorzitterschap van MeetingKempen – een samenwerkingsverband tussen Toerisme Provincie Antwerpen en dertig Kempense MICE-bedrijven – ligt hem na aan het hart.

Geboers: “Het wordt een boeiende uitdaging. Naast de aandacht voor een kwaliteitsvolle dienstverlening besteden we bij Toerisme Provincie Antwerpen veel zorg aan structurele samenwerkingsverbanden met diverse overheden en partners uit de privésector. Daarnaast zullen we in 2012 aandacht besteden aan de vier speerpunten wandelen, slow tourism, eten & drinken en logies. De combinatie van die thema’s moet voor een blijvend dynamiek in ons toerismebeleid zorgen. De grootschalige logiesactie ‘100 voor 50’, die we medio april lanceren, vormt daarvan een mooie illustratie.”

Inga Verhaert, gedeputeerde voor toerisme, kijkt uit naar de samenwerking: “We hebben Bert Geboers de voorbije jaren leren kennen als een enthousiast manager. Zijn gedrevenheid vormt de perfecte aanvulling op de expertise die het personeel van Toerisme Provincie Antwerpen intussen heeft opgebouwd. Die mix zal de komende jaren ongetwijfeld vruchten afwerpen.”