Nieuwe eigenaren voor MOVE

Bureau voor Reuring en het Belgische evenementenbureau The Oval Office zijn de nieuwe eigenaars van live communicatie-bureau MOVE. Op woensdag 14 september werd de officiële koopovereenkomst getekend met oprichter en voormalig eigenaar Bart Smulders.
Bart Smulders nam omwille van privéomstandigheden afscheid van zijn evenementen- en brand activationbureau uit Haarlem. Aangezien hij MOVE zelf zo’n 25 jaar geleden oprichtte en met veel liefde uitbouwde tot een succesvolle speler op de Nederlandse markt, viel deze beslissing hem uiteraard zwaar. Smulders: “Maar het is met alle vertrouwen dat ik MOVE in handen geef van de nieuwe eigenaars. Dankzij hun ervaring en unieke visie bieden zij MOVE de grootste garantie op een mooie toekomst.”

MOVE zal voortaan gebruik kunnen maken van de knowhow van het Bureau voor Reuring om live brand experiences te combineren met succesvolle campagnes en PR-activiteiten. Anderzijds biedt de opening naar de Belgische markt via The Oval Office het bedrijf en haar klanten vele extra kansen om ook over de zuidergrens operationeel te zijn.

Bussum

Per 1 augustus vestigde MOVE zich in een kantoorloft in Bussum en werden zij de bovenbuur van het Bureau voor Reuring. MOVE blijft zelfstandig opereren onder de eigen naam, in een eigen juridische structuur en met het eigen vertrouwde team. De dagelijkse leiding is in handen van Vera Kurpershoek en Victor Neyndorff.

Dat het Bureau voor Reuring en The Oval Office samen deze overname realiseren is geen toeval. Ze werken al diverse jaren met elkaar samen binnen de internationale bureaugroep 27Names, waar ook nog 15 andere Europese bureaus bij zijn aangesloten. De ‘natural fit’ tussen de beide bureaus wakkert de ambitie aan om samen te ondernemen en hun synergie in de Benelux te verstevigen. In het kader van deze strategie moet ook de gezamenlijke overname van MOVE worden gezien.