Ludo de Jong GM NH Collection Barbizon Palace, Marije Veenhoven GM NH Collection Amsterdam Flower Market en Christian Rothbauer GM NH Collection Doelen

Nieuwe General manager drie Amsterdamse NH Collection hotels

Drie NH Collection hotels zijn het jaar 2020 begonnen onder nieuwe leiding. Ludo de Jong heeft het roer overgenomen in NH Collection Barbizon Palace, Christian Rothbauer in NH Collection Doelen en Marije Veenhoven neemt NH Collection Amsterdam Flower Market onder haar hoede. Allen waren zij al werkzaam voor het NH Collection merk bij NH Hotel Group.

Ludo de Jong

Nadat Ludo de Jong jarenlang in verschillende internationale hotels werkzaam is geweest, maakte hij de overstap naar NH Hotel Group om als Director of Food & Beverage in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky aan de slag te gaan. Ludo was nauw betrokken bij de renovatie van het prestigieuze hotel. Binnen een jaar werd hij hier benoemd tot Assistent General Manager. Hij vervolgde zijn weg als directeur bij NH Collection Eindhoven Centre, waarmee hij het eerste NH Collection hotel buiten de hoofdstad op de kaart heeft gezet. Na onder meer het behalen van een vijfde ster binnen een jaar na opening, keert hij terug naar Amsterdam om NH Collection Barbizon Palace onder zijn hoede te nemen.

Marije Veenhoven

Marije Veenhoven maakte haar start bij NH Hotel Group in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Hier werkte zij als Front Office Manager en later als Director of Rooms. Veenhoven is met recht een Amsterdam deskundige te noemen: vrijwel haar hele carrière speelde zich af in de Nederlandse hoofdstad. Met haar veelvuldige ervaring in hotellerie werd zij in 2016 benoemd tot directeur van NH Collection Doelen. Begin dit jaar werd zij aangesteld als General Manager van NH Collection Amsterdam Flower Market.

Christian Rothbauer

De Beierse Christian Rothbauer begon zijn carrière in luxe hotels op verschillende plekken in de wereld: zo werkte hij onder anderen in het historische Bayerischer Hof in München en het Waldorf Astoria in New York. Hij begon in 2015 voor NH Hotel Group in Wenen bij NH Collection Wien Zentrum als Assistent General Manager en was nauw betrokken bij het pre-opening proces, alsmede de rebranding en commerciële strategie. Vorig jaar kwam hij naar Nederland om aan de slag te gaan in Amsterdam als hoteldirecteur van het nieuwe NH Collection Amsterdam Flower Market. Nu staat hij aan het hoofd van NH Collection Doelen, waar hij met zijn ervaring in historische hotels goed past.