Nieuwe general managers Amrâth Hôtels

Nieuwe general managers Amrâth Hôtels

Amrâth Hotel Brabant in Breda en Amrâth Hotel Alkmaar hebben ​per 1 november  2017 een nieuwe general manager. Onno van der Mierden is aangetreden als general manager van Amrâth Hotel Brabant en heeft deze gelijke functie in Amrâth Hotel Alkmaar overgedragen aan Elles Raat.

Na afronding van zijn opleiding aan de NHTV in Breda is Onno van der Mierden sinds 2007 werkzaam voor Amrâth Hôtels. Hij is zijn carrière gestart tijdens de opening van Grand Hotel Amrâth Amsterdam, waar hij de functies van front office shiftleader en duty manager heeft bekleed. In 2011 is Onno aan de slag gegaan als Assistent Hotel Manager in Amrâth Grand Hotel Frans Hals om vervolgens, na tussenpoze van een jaar, weer terug te keren bij Amrâth Hôtels als General Manager van Amrâth Hotel Alkmaar. Van der Mierden, van oorsprong afkomstig uit Brabant, is enthousiast over zijn terugkeer in de stad, waar hij voornemens is actief deel uit te gaan maken van het netwerk van de Brabantse hotellerie en hospitality industrie.

Elles Raat is haar loopbaan, na voltooiing van de Middelbare Hotelschool in Amsterdam in 2004, gestart als receptioniste in Best Western Hotel Marijke te Bergen. In 2006 trad ze in dienst van Amrâth Hôtels, in de functie van receptioniste van Amrâth Hotel Alkmaar. Haar interesse, nieuwsgierigheid naar meer en wil om te leren brachten haar in 2010 tot een nieuwe functie als front office manager van het hotel. Door haar jarenlange ervaring in de Front Office was ze eveneens betrokken bij de opstart van Grand Hotel Amrâth Kurhaus na de overname in 2014. Het begrijpen en vereenvoudigen van werkprocessen en het samenbrengen van afdelingen zijn de drijfveren die Raat met zich mee neemt als nieuwe general manager van Amrâth Hotel Alkmaar.