Nieuwe lichting gecertificeerde Event Managers A

Een nieuwe lichting gecertificeerde Event Managers A vertrok op 9 oktober uit de Heineken Experience in Amsterdam. De deelnemers die de leergang Advanced Event Management met goed gevolg hadden afgelegd kregen uit handen van Leon Kruitwagen van het Genootschap voor Eventmanagers hun certificaat uitgereikt.Advanced Event Management is één van de leergangen van Master in Event Management. De diverse leergangen bieden theoretische kennis en praktische vraagstukken over het organiseren van evenementen, met medewerking van ervaren professionals uit de praktijk.

Op 6 november 2012 en 26 februari 2013 starten er nieuwe leergangen Event Management, die bestaan uit vijf of zes cursusdagen op diverse locaties. De eerstvolgende leergang Advanced Event Management start op 7 mei 2013. Naast deze leergangen start in september 2013 de opleiding Post Bachelor Event Management.

In september 2013 staat eveneens de nieuwe tweedaagse leergang Exhibition Event Management op de agenda en in januari 2014 volgt de nieuwe tweedaagse leergang Conference Event Management.

Uitreiking certificaten leergang Advanced Event Management