Erik van Kessel Maritim Hotelgesellschaft

Nieuwe Managing Director Maritim Hotelgesellschaft

De Nederlandse Erik van Kessel is door de Raad van Commissarissen benoemd tot Managing Director Operations en Labor Director van Maritim Hotelgesellschaft. Kessel is sinds mei 2017 werkzaam als regionaal directeur voor Maritim.

Vijf jaar

Van Kessel volgt Gerd Prochaska op, die in juli 2018 na 43 jaar werkzaam te zijn geweest bij Maritim met pensioen ging. De aanstelling geldt voor de komende vijf jaar. Van Kessel heeft bijna 30 jaar ervaring in de sector en was onder andere Managing Director van de Park Plaza Hotel Group en NH Hotels Germany. Meest recentelijk werkte hij als consultant en coach in het hotelmanagement.

“Ik ben heel blij dat we met de heer Van Kessel een ervaren branchedeskundige hebben aangetrokken voor ons management. We wensen hem veel succes bij zijn uitgebreide takenpakket. Ik ben ervan overtuigd dat hij in zijn nieuwe functie een beslissende bijdrage zal leveren aan de verdere succesvolle ontwikkeling van Maritim Hotelgesellschaft ” aldus Monika Gommolla, eigenaar en voorzitter van de raad van toezicht.