Nieuwe prijs voor meest innoverende eventmakers

Beste Idee Award is een nieuwe prijs voor de meest innoverende eventmakers van Nederland. De award wordt uitgereikt tijdens de tweede beursdag van Event 17, die plaatsvindt op 12 en 13 april in de Utrechtse Jaarbeurs.

Categorieën

Beste Idee Award kent drie categorieën: culinair, interieur en audiovisueel.

Culinair: Sfeer & Smaak

Nieuwe en vernieuwende culinaire producten of concepten die verrassend zijn voor de bezoeker en bijdragen aan een sfeer- en smaak verhogende beleving van het evenement, maar ook bedrijfseconomisch interessant zijn om te boeken. Binnen deze categorie vallen alle food en drinks concepten.

Interieur: Creatie & Design

Producten voor inrichting van evenementen die bijdragen aan betere uitstraling van evenementen; die voor bezoekers nieuw zijn en sfeer- en comfort verhogend zijn.  Bijvoorbeeld meubilair, aankleding, decoraties. Ook een nieuwe onderscheidende locatie met een bijzonder interieur valt in deze categorie.

Audiovisueel: Online &Techniek     

Technische toepassingen voor de evenementenbranche die de kwaliteit & beleving van evenementen vergroten en/of het ondernemen makkelijker maken. Hieronder verstaan we onder andere audiovisuele- en registratie oplossingen die zorgen voor extra beleving, prestatieverhoging of kostenbesparing, apps of online communities. Ook foto- videomarketing oplossingen vallen binnen deze categorie.

Jurering

Een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en journalisten beoordeelt – onder leiding van voorzitter Sjoerd Weikamp (Eventbranche) – op 23 maart alle inschrijvingen om per categorie tot drie nominaties te komen. Vanaf woensdag 30 maart kan het iedereen via de website van Event 17 stemmen op zijn of haar favoriete idee. Tijdens de tweede dag van Event 17 worden de hoofdwinnaar, de categoriewinnaars en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt.

Iedereen met innovatief product of concept voor de evenementenbranche kan meedoen. Deelname aan Beste Idee Award is gratis. Het inschrijfformulier is te downloaden via de website van Event 17.