Gooiland Hilversum geheel gerenoveerd

Je nieuwjaarsfeest in Gooiland: groen monument in de mediastad

In het hart van Hilversum Mediastad staat evenementenlocatie Gooiland, icoon van het Nieuwe Bouwen. Levend groene plantenwanden, smalle stalen kozijnen, veel ramen en doorkijkjes vanuit het hele pand naar de buitenlucht… Lees de 5 redenen waarom dit dé locatie is om met je bedrijf 2019 goed van start te gaan.

1. Veel licht

Kom je Gooiland binnen, dan word je overweldigd door de met licht overgoten ruimtes. Jouw gasten gaan niet moe naar huis, maar verlaten het feest opgewekt en vol nieuwe energie. En dat is net wat je nodig hebt aan het begin van het nieuwe jaar.

2. Passende thema’s

Bij Gooiland vind je geen doorsnee zakelijke ruimtes. Je wordt hier in iedere ruimte verrast door een nieuw verhaal. In de grote zalen beneden kun je bijvoorbeeld niet om de levensgrote bomen en de enorme plantenwanden heen. Een knipoog naar het groene Gooi. In de kleinere, karakteristieke ruimtes daarnaast kun je een drankje drinken tussen oude televisies, camera’s en beelden van media-iconen. Een verwijzing naar de rijke mediageschiedenis van Hilversum. En wat dacht je van een monumentaal theater? Gooiland heeft veel mooie thema’s om je feest aan op te hangen.

3. Flexibele ruimtes

Gooiland heeft 17 verschillende ruimtes, groot en klein. De ruimtes zijn goed met elkaar te combineren. Een borrel in de authentieke Cineac, een diner in de Green Lounge of een feest in de Green Center. Voor ieder bedrijfsfeest is een passende indeling te vinden.

4. Je eigen club

In de kelder van Gooiland bevindt zich een private club. Diepgroene wanden, planten aan het plafond, knusse hoekjes. Hier kun je voor 350 personen een knallend feest geven dat door kan gaan tot in de late uurtjes.

5. Goede faciliteiten

Wat zou een topevenementenlocatie zijn als de basis niet klopt? Dat zit bij Gooiland goed. De techniek laat niets te wensen over, de catering is eerlijk, puur en kwalitatief hoog, en het enthousiaste personeel wordt erop getraind om altijd net dat stapje extra te zetten voor de gasten. Met een centrale keuken en brede bars is het mogelijk om alle gasten tegelijkertijd te bedienen. En niet onbelangrijk: het station op vijf minuten loopafstand en de A1, A2 en A27 nabij maken het goed bereikbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De jonge, enthousiaste accountmanagers en eventmanagers kijken uitgebreid met jou naar de wensen qua catering, entertainment en aankleding van de evenementen. Benieuwd? Neem contact op via 035 744 0115 of mail naar info@gooiland.nl.