Noordwijk doet zaken op hoog niveau met Engelse meetingplanners

Een helikoptervlucht, een bezoek aan Keukenhof, een guided tour door het Van Gogh Museum en uitgebreide rondleidingen door de congreslocaties van Noordwijk: alles werd uit de kast gehaald voor 13 meetingplanners uit Engeland. Van 10 tot en met 12 april hield Noordwijk Marketing een Fam Trip voor de Engelse zakelijke markt om Noordwijk als de internationale congres- en meetingdestinatie te profileren.
“Hoogtepunt was het helikoptervliegen boven de bloeiende bollenvelden, waarbij de meetingplanners kennis maakten met Noordwijk vanuit de lucht in de mooiste tijd van het jaar”, aldus Sandra Nonhebel, product manager zakelijke markt Noordwijk Marketing. “We hebben Noordwijk van onze beste kant laten zien. De meetingplanners waren vooral aangenaam verrast over de variëteit in locaties en de mogelijkheden die de omgeving biedt voor teambuilding. Ook hebben ze zelf ondervonden hoe snel je vanuit Schiphol en Amsterdam in Noordwijk bent. De vele faciliteiten op loopafstand zijn voor de meetingplanners zeker een reden om Noordwijk te overwegen als locatie voor hun volgende congres.’’

Op het programma stond verder een speeddatesessie met vertegenwoordigers van diverse Noordwijkse bedrijven en waren er rondleidingen door NH Conference Center Leeuwenhorst, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel, Klooster | events, art & design, Space Expo en Vesper Hotel. Ook betrokken bij de Fam. Trip waren: Brouwer’s Tours, Koninklijke Beuk, Taxi Jonker, Kookerij, Space Expo, de Baak Seaside, Fletcher Hotel de Witte Raaf, Alexander Hotel, Nexclusive Events en Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events.