Noordwijk presenteert dynamisch online magazine

Hoe kun je als bestemming aan pco”s en planners écht goed laten zien wat je op congresgebied allemaal te bieden hebt? Je nodigt de mensen uit om het met eigen ogen te komen zien. Of je doet als Noordwijk en je nodigt de mensen uit om de Meeting Guide Online door te bladeren.
Dit dynamische online magazine werd onlangs gelanceerd en is een nieuwe vorm van publiceren waarbij de bezoeker via het computerscherm wordt meegenomen in een wereld van (bewegend) beeld, video”s, slideshows, muziek, geluid en tekst.

"Noordwijk zet zich op de internetkaart door alles wat Noordwijk op vergader- en congresgebied te bieden heeft via een dynamisch online magazine te laten zien en horen", legt Emanuel Scheper van Noordwijk Marketing, afdeling Meetings & Congressen uit. "Bezoekers die door het magazine bladeren worden actief betrokken bij het navigeren door de site. Ze komen al klikkend door verschillende lagen van informatie. Daardoor worden ze continu gevoed door nieuwe interessante en relevante informatie. Hierdoor raken bezoekers niet snel verveeld en blijven ze veel langer op de pagina dan de gewoonte is. Het magazine is een Noordwijk-beleving, maar dan via het computerscherm." 

Zoals gezegd kreeg het online magazine de naam "Meeting Guide Online".  Er is ook een Engelstalige versie.