Denomstratie bij event Visit Norway

Noorwegen week lang in contact met MICE-specialisten

Voor de derde keer op rij hebben meeting- en reisspecialisten inspiratie opgedaan voor Noorwegen als bestemming op de residentie van de Noorse ambassadeur in Den Haag. Dit jaar bleef het echter niet bij het evenement op 4 september, maar ontmoetten de Noorse partners ook vakgenoten tijdens het MICE Business en Travel event op 3 september en B2B workshops in België (5 september) en Nederland (6 september).

Met originele locaties, zoals Fort de Batterijen in Nieuwegein, succesvolle culinaire omlijstingen van onder andere TV-chef Daniel Rouge Madsen, nieuwe inzichten van TedX spreker Pellegrino Riccardi en  interessante afspraken, spreekt Visit Norway van een geslaagde netwerkweek.

Noren en Nederlanders

Op dinsdag 4 september verwelkomde de Noorse ambassadeur, Martin Sørby, Nederlandse MICE-specialisten en Noorse vertegenwoordigers uit de zakelijke reisbranche in zijn residentie in Den Haag. Gedurende de avond presenteerde Visit Norway samen met het Norway Convention Bureau en zijn partners Noorwegen als zakelijke reisbestemming en besprak TedX spreker en communicatiekundige Pellegrino Riccardi – geboren als Italiaan, getrouwd als Noor – op treffende wijze de overeenkomsten en verschillen tussen de Noorse en Nederlandse cultuur.

Workshops Powered by Nature

Na het netwerkevenement bij de Noorse ambassadeur kregen Nederlandse en Belgische MICE-specialisten en de lokale experts uit Noorwegen, op woensdag 5 en donderdag 6 september de kans om zakelijke mogelijkheden uitgebreid te bespreken tijdens één-op-één sessies in België (Huis van Nu) en Nederland (Fort de Batterijen). Hier werden waardevolle contacten gelegd en conctrete plannen gemaakt voor incentive reizen en business trips naar Noorwegen.